2021 is made to STRAY

2021 is made to STRAY

STRAY is here to stay!

Bam! 2020 was een topjaar.

Oké, we geven het toe, Covid is voor velen onder ons een drama. Het zorgt voor ongekende situaties en het is zoeken naar een manier om deze pandemie te bedwingen. Maar wie een beetje creatief en open minded in het leven staat weet: de deur naar buiten was nooit gesloten. De mogelijkheden waren beperkt, zeker in de eerste lockdown, maar het kon en we ontdekten massaal de verborgen wegels in de buurt. Urban bouldering kreeg een boost, de Belgische massieven werden druk bezocht, de grens met Frankrijk richting Font veelvuldig overgestoken. 

En het gaf ons de finale push om STRAY outdoor te lanceren.

Het idee broeide al een tijd in onze hoofden om iets met onze passie voor klimmen en buiten zijn te doen. Meerdere lockdown-kampvuren lieten alle goesting opwarmen en samensmelten tot deze webshop, community en blog waar we trots op zijn.

Maar dit is pas het begin.

#MADETOSTRAY: verhalen vertellen 

We willen jullie meenemen in dit verhaal. We kunnen elkaar inspireren, elkaar mee naar buiten trekken, naar plekken die nieuw of bekend zijn. Plekken die ons uitdagen en zorgen voor verhalen voor later. In #madetostray stijl uiteraard.

Of het nu een bergtocht is, de eerste keer Fontainebleau, die pint aan het vuur met een oude vriend, de eerste 6A in de zaal of de wandeling met zonsopgang in het natuurpark om de hoek. We willen samen genieten en ervaringen delen.

Een mooi aanbod aan top-producten

Onze webshop krijgt ondertussen meer en meer vorm. Duurzaamheid, functionaliteit en stijl staan hier voor ons centraal. We bouwen stap voor stap ons eigen merk uit. Met vandaag al een aantal sterke t-shirts, maar in 2021 met heel wat meer voor in jullie kleerkast. Daarnaast bieden we jullie een aantal producten aan die ofwel essentieel ofwel nét dat extra'tje zijn op een trip. Het zijn stuk voor stuk producten die we zelf kennen, zelf gebruiken en aanraden aan vrienden en iedereen die op zoek is naar tips. Laat ons zeker weten wat er nog ontbreekt in het aanbod en welke gear jullie niet kunnen missen.

Lekker eten en koken op vuur 

We zijn zot van koken op vuur. Het maakt elke avond of trip compleet. We eten en koken graag, en beseffen dat barbecue veel meer potentieel heeft dan enkel een hoop boudins zwartblakeren boven de kolen op het terras.

Eten en vuur zal dus een integraal onderdeel worden van STRAY. Zowel met inspiratie, samenwerkingen als in de webshop.

Een eerste STRAY trip 

Ook willen we met jullie naar buiten trekken. Samen.

De tijden maken dat vandaag nog moeilijk, maar we staan erop om in 2021 een eerste STRAY trip te organiseren. We lichten vandaag nog geen tipje van de sluier op, maar het zal alles zijn waar we zelf voor staan: buiten zijn met vrienden en samen een fantastische tijd beleven.

Schrijf je in op de nieuwsbrief. Zo ben je als eerste op de hoogte.

STRAY Magazine

En voor de momenten waarop we elkaar niet zien: we broeden ondertussen ook op STRAY magazine. Leesvoer voor op het dashboard van je busje tijdens de volgende roadtrip, of gewoon om thuis in de zetel weg te zakken na de werkdag.

2020 was een topjaar, 2021 heeft nog meer in petto.

We zien jullie graag,

Maarten, Emil en Thomas

#MADETOSTRAY

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.