Klean Kanteen korting

Ga in mei voor plasticvrij! 10% korting op Klean Kanteen.

Deze maand gaan we voor Mei Plasticvrij. Tijdens de maand mei geven we 10% korting op alle producten van Klean Kanteen.

Mei Plasticvrij

Het idee is simpel: word bewust van de impact van plastic-consumptie op het milieu. Perfect plasticvrij leven is moeilijk. Maar door enkele kleine veranderingen in jouw gewoonte maak je al een groot verschil. Jij kiest zelf hoe je mee doet. We geven alvast enkele tips:

  1. Koop geen plastic waterflessen meer. Stap over op kraanwater! 
  2. Kies in winkels voor een plasticvrij alternatief (vb. verpakt in karton).
  3. Neem zelf een boodschappentas mee als je gaat winkelen. Weiger plastic zakjes.
  4. Koop zoveel mogelijk vers en in bulk.
  5. Draag zorg voor wat je hebt: koop degelijke en duurzame producten.

Promo Klean Kanteen

Tijdens de maand mei geven we 10 % korting op alle producten van Klean Kanteen. Gebruik de kortingscode NOPLASTICS bij het afrekenen. 

Wij zijn grote fan van Klean Kanteen. Niet alleen omdat het prachtige en degelijke producten zijn. Ook omdat het een prachtig familiebedrijf is met een duidelijke droom: ze willen dat er geen wegwerpverpakkingen worden gebruikt. Want er zijn betere alternatieven!

Klean Kanteen is net als ons lid van 1% for the Planet en als B Corp ambieert Klean Kanteen de hoogste standaarden op het vlak van sociale en ecologische prestaties, verantwoordelijkheid en transparantie.

We bouwen aan een duurzame onderneming

Wij doen hard ons best om onze impact te minimaliseren en onze activiteit te verduurzamen. Hoe kunnen we zo duurzaam mogelijk bezorgen? Hoe verpakken we onze producten? Welke producten bieden we aan en van waar komen die producten? 

We houden ons er aan om 1 % van onze omzet te doneren aan organisaties die zich inzetten voor ons milieu. Want we zijn zo graag in de natuur. We willen een actieve rol opnemen in het beschermen en herstellen van onze omgeving.

We willen zo transparant mogelijk zijn over ons beleid. Met vragen kan je steeds terecht bij info@strayoutdoor.com.

We houden jou via onze blog ook op de hoogte over hoe wij op een duurzame manier ondernemen. Zo hopen wij ook andere ondernemers te inspireren met ons verhaal.  

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.