Kerstcadeaus voor klimmers

Kerstcadeaus voor klimmers

Een kerstcadeau voor klimmers? Bij STRAY outdoor ben je aan het juiste adres. Want zeg nu zelf: iedereen geeft graag een gepast cadeau. En wij helpen jou daar graag mee. 

Pofzak SNAP Climbing

Een pofzak is de basis voor iedere klimmer. Deze duurzame pofzak schenkt jou het meest essentiële voor een klimsessie: droge handen. De opties die je erbij krijgt? Een borstelhouder en een riem. Voor de lage prijs van 15 euro een prima kwaliteit. Voeg hier nog een zakje magnesium aan toe of wat klimtape en je hebt een prachtig geschenk! 

Pofzak klimmen snap climbing

Boek Cliffhanger

Een cadeau voor klimmers die wel eens houden van een goed boek. Dit boek toont de mooiste plaatsen en mensen in de klimwereld. Een fascinerend boek met prachtige foto's en inspirerende teksten. STRAY indoor? 't zal wel zijn! Een schot in de roos.

Boek Gestalten Cliffhanger

T-Shirt Stray Outdoor

Blinken in de klimzaal? Dat doe je met onze t-shirts. Ze zijn oerdegelijk en vriendelijk voor de natuur. Met een knipoog naar een klimterm ga je jouw klimvriend of vriendin hier ongetwijfeld mee plezieren.

Tshirt STRAY Outdoor

Rugzak Snapack SNAP climbing

Uit eigen ervaring: een topcadeau. Het is de beste rugzak voor klimmers. Schoenen, pofzak, kledij en andere spullen kan je afzonderlijk wegsteken. Zo sta je nooit op de mat met een t-shirt die ruikt naar jouw voeten. En je houdt waardevolle spullen ver weg van jouw pof. Door de sluiting op de rug is het materiaal altijd gemakkelijk bereikbaar. 

Rugzak klimmen snapack

Cadeaubon STRAY outdoor

Nog steeds niet eenvoudig om een cadeau te kiezen? Dan kan je gaan voor onze cadeaubon. Wat je nu op onze webshop ziet is nog maar het begin. De komende periode zijn we druk in de weer om het aanbod te laten groeien. Hou ons zeker in de gaten. 

Cadeaubon klimmen outdoor STRAY

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.