Kerstcadeaus voor outdoor liefhebbers

Kerstcadeaus voor outdoor liefhebbers

Een kerstcadeau voor outdoor liefhebbers? Bij STRAY outdoor ben je aan het juiste adres. Want zeg nu zelf: iedereen geeft graag een gepast cadeau. En wij helpen jou daar graag mee. 

Drinkbeker Pint Klean Kanteen

Dit is de ideale beker om aan het kampvuur te genieten van een lekker drankje. Deze beker heeft een aangenaam formaat. Smaken en geuren blijven niet hangen. De roestvrij stalen bekers drinken een pak aangenamer dan een plastiek beker. 

Boek Wanderlust:
Hiking on Legendary Trails

Een goed boek is altijd een topcadeau. En wat als het een zeer goed boek is? Wanderlust neemt je mee op stap. Dit boek toont je de mooiste wandelroutes over de hele wereld. De praktische tips, zalige foto's en epische verhalen krijg je er zomaar bij. 

Rugzak SNAP
Dietrich Haulbag Ltd. Edition

Met deze rugzak ga je op stap in stijl. In de bossen, in de stad of op kantoor? Deze rugzak past overal. Elk exemplaar is uniek: de rugzakken worden gemaakt met reststoffen van crashpads. Een duurzame rugzak met veel mogelijkheden.

Thermosfles TKPro Klean Kanteen

Lockdown wandelingen met koffie, glühwein of een lekkere koffie? Niet zonder deze TKPro Thermos van Klean Kanteen. Een prachtig eenvoudig en plastiekvrij design. Super duurzaam én een topper als het gaat over thermische isolatietechnologie.

 

Cadeaubon STRAY outdoor

Nog steeds niet eenvoudig om een cadeau te kiezen? Dan kan je gaan voor onze cadeaubon. Wat je nu op onze webshop ziet is nog maar het begin. De komende periode zijn we druk in de weer om het aanbod te laten groeien. Hou ons zeker in de gaten. 

Cadeaubon klimmen outdoor STRAY

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.