Made to STRAY

Made to STRAY

We zetten STRAY neer. Voor jou en voor ons.

We willen je inspireren om verder te gaan, in het klimmen en het buiten leven. Of dat nu je eerste boulder is, je eerste 7A op de rots of de bivaktrip waar je weken naar aftelde. STRAY is je ideale vlucht uit de dagelijkse routine, doet je mijmeren aan buitenherinneringen en inspireert je om nieuwe plannen te smeden.

STRAY emil


Afdwalen van het pad en op zoek gaan naar nieuwe avonturen. Het broeit in elke klimmer en buitenmens. Het is de passie om verder te kijken. Om nieuwsgierig te zijn. Jezelf uit te dagen, soms tot op de rand van het comfortabele. Alleen, met goede of met nieuwe vrienden. Het stroomt door de aderen. Niet in het minst door die van ons.

STRAY tommie


Met verhalen en producten waar we sterk in geloven, ondersteunen we deze passie. Zowel in de natuur als in de stad. Daarbij kiezen we niet enkel voor technisch sterk outdoor materiaal, maar ook voor duurzame en verantwoorde producten. Onder het motto het oog wil ook wat, kiezen we voor kledij die het klimmen uitstraling geeft.

STRAY Maarten


Want het gaat over meer dan klimmen, surfen, rondzwerven, … Het gaat over wie we zijn en wat we willen uitdragen. Wij zijn klimmers. We houden van de rots, van het koken op open vuur als onze armen en vingers uitgeput zijn, van het kamperen, van het terugtrekken in de bossen, van buiten.

Met STRAY gaan we vanuit Gent de klim- en outdoorcommunity inspireren en versterken.

STRAY, dat zijn Thomas, Emil en Maarten.
Made to STRAY, dat zijn jullie met ons.

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.