Welkom Chalk Rebels!

Welkom Chalk Rebels!

Klimmen ligt aan de basis bij STRAY. En wie klimmen zegt, zegt pof.

We hebben het vaak hard nodig om niet van de rots te glippen en om vertrouwen te tanken nét voor de crux in die ene route. Daarom zijn we razend enthousiast om Chalk Rebels aan te kondigen. Een toekomstige vaste waarde in de klimzalen en massieven?! Ontdek snel alle producten van Chalk Rebels.

CHALK REBELS

Chalk Rebels is een en al passie voor rotsklimmen. Hun doel? De door ons gekoesterde rotsmassieven en natuur beschermen. We zijn met veel klimmers en we gebruiken veel magnesium. Klimzalen baden tijdens drukke sessies in een witte nevel. Populaire lengteroutes hebben geen topo meer nodig om gelezen te worden. Boulderproblemen worden een stuk minder interessant wanneer de oplossing witgekalkt is.

Laat duidelijk zijn: dit is geen pleidooi tegen het gebruik van magnesium. Dit is een pleidooi om magnesium slim te gebruiken.

LIQUID CHALK

Magnesium kan je ook vloeibaar verwerken om te klimmen. Laat het net dat zijn dat Chalk Rebels doet. Hoogwaardig magnesium MgCo3 wordt professioneel verwerkt naar een vloeibare oplossing. Het grote voordeel is dat er geen wolk fijn stof ontsnapt wanneer je je handen uit je pofzak haalt. Eenmaal onderweg in de route kan je bijpoffen wanneer nodig. Resultaat: even droge handen, minder stof in de lucht en aan de rotsen. En voor alle klimmers die thuis een trainingswand installeerden: geen magnesium meer tussen je spaghetti. 

CRYSTAL CHALK 

Maar minder stof alleen was niet goed genoeg voor Chalk Rebels. Ook de witte markeringen op de rots zijn een doorn in het oog. De ervaringen in de klimsport samen met een carrière in cosmetica werden perfect gebundeld, met Crystal Chalk als uitkomst. Kleurloos en het laat geen sporen na op klimgrepen of op rotswanden. Getest én goedgekeurd. Wordt het nog beter?

DUURZAAM

We streven vanuit STRAY duurzaamheid en functionaliteit na in alles wat we doen, dat weten jullie. Laat het nu net dat zijn dat ook Chalk Rebels drijft. Naast de ecologische impact die ze willen creëren, wordt er voor elk verkocht product effectief een boom geplant. Ze zijn net als ons lid van 1%  for the Planet en proberen het volledige product zo duurzaam mogelijk te produceren, verpakken en verzenden.

Use less chalk and brush your holds!

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.